Varför ska man använda Frigörande Andning?DSC00115

Frigörande Andning används som en processinriktad friskvårdsteknik i syfte att öka sitt inre ledarskap. En metod för den som önskar och känner att den vill utvecklas som individ och komma i kontakt med sina inre begränsningar, öka livsenergin och bli mera levande. Frigörande Andning ett perfekt redskap och ett sätt att stärka sitt eget inre ledarskap.Infant Grasping Mother's Finger

Det är ett sätt att ta hand om kroppsminnen, lära känna underliggande känslor och lära sig hantera dem. Kroppsförnimmelserna är starten till känsloupplevelser som gör att du kommer närmare livet! Du lär känna mera om dig själv och minska det som begränsar dig i vardagen.

Det ger dig möjlighet att möta den villkorslösa kärleken och ta beslut om vad som är viktigt i livet! När man har lagt de känslor som begränsade en åt sidan ökar energin och orken. Redan vid efter första sessionen ökar energin påtagligt! En spännande tid tar vid.

 

Är du nyfiken och vill passa på att prova, bör du kontakta mig ewy@ewylindgrenhenningstedt.se

Businessman Jumping at Beach

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *