DSC01002Ny metod inom psykologin

 

 

Joakim Blomqvist och Caroline Jönsson vid Umeå Universitet har utarbetat en ny metod de kallar Act before, de menar att det är viktigt att vara i en känsla och ge den acceptans. De har tagit intryck av Bronnie Ware, en australiensk sjuksköterska som arbetat med människor i slutskedet av livet. Hon har intervjuat dem och sammanställt en topplista över vad de ångrade i livet. Högst upp på listan kom att människor ångrat att de inte levt det liv de ville leva, att de inte varit sanna mot sig själva.

Table Set for Seder

 

 

 

 

Jag funderar givetvis varför vi lever liv som vi egentligen inte vill leva?norrskenshotellet

 

 

 

Frigörande Andning kan vara ett sätt att möta sig själv och genom att möta de känslor som tycks vara begränsande i vardagen, tillåta sig att vara i dem och ge dem acceptans, att de finns där, för att kunna gå vidare, bli sannare mot sig själv och göra det som den enskilde individen anser är viktigast i livet. Ett sätt att stärka sig för att stå emot andras krav och lyssna inåt på sina egna. En väg att ta sig själv på större allvar och möta sina egna behov och sätta sitt eget välmående främst!Jubilant Businesswoman

DSC00767DSC00154

Jag erbjuder frigörande andning, medveten andning, endogen andning och tibetansk yoga, som alla är olika vägar till bättre hälsa där andningstekniker utgör det centrala. Hos mig kan du få hjälp utifrån dina specifika problem och få en individuellt utformad planering med övningar, träning, coaching och stöd!

Kontakta mig på ewy@ewylindgrenhenningstedt.se eller ring 070-364 43 95 och lämna ett meddelande, så ringer jag upp när jag kan och har möjlighet!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *