Vad är frigörande andning?DSC00772

En utomordentlig friskvårdsmetod för den som vill öka energi och minska begränsningarna i vardagen. Frigörande andning är en processinriktad andningsteknik där du under djup avspänning får möjlighet att möta kroppsminnen i  form av de känslor och ej mötta behov som en gång bildade minnet i kroppen. Under våra liv möter vi ständigt situationer och händelser som påverkar oss. Vissa av dessa blir kroppsminnen då vi inte haft möjlighet att möta känslan och bearbeta en händelse.

Frigörande andning har sina rötter i den asiatiska läkekonsten, Jungs teorier om exv det kollektiva medvetandet och Wilhelm Reichs kroppsterapier. Frigörande andning kallas också Rebirthing och det finns andningspedagoger över hela världen.

Snorkeling at the Great Barrier Reef I USA och Australien tycks Frigörande andning/Rebirthing vara mycket vanligt, men även i Ryssland, Storbritannien och Belgien. Det finns en internationell organisation IBF, International Breathwork Foundation, som jobbar för utbyte, kompetensutveckling samt enhetlig utbildning för andningspedagoger världen över.Water Reflecting Silhouette of Couple

Jag har 15 års erfarenhet av frigörande andning samt medveten andning och erbjuder enskilda och grupper möjlighet att nå ett friskare, hälsosammare och rikare liv. Du kan kontakta mig via denna sidas kontakt eller via ewy@ewylindgrenhenningstedt.se eller via  070-364 43 95 och lämna dina uppgifter så kontaktar jag dig så fort jag kan.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *