2016Grand opening Umeå

Ett alldeles nytt och oskrivet år….ellerLjuslyktor 3

Sitter just nu och planerar nästa års föreläsningar och prova på här i Umeå. Våren kommer att innehålla Andningens vecka första veckan i februari.

Jag tänker varva föreläsningar om andningstekniker och fysiologi och prova på aktiviteter. Under våren kommer även föreläsningar om Tibetansk yoga och Regressioner med prova på. Jag kommer att göra ett nytt försök att få igång en grupp i Frigörande andning i Umeå.

fot-i-sandTredje veckan i juli kommer antagligen Sondra och Marcus Ray tillbaka till Ljuset i norr, Umeå och håller workshop samt helgkurs på  Loving Relationstemat.De kommer även erbjuda privata sessioner för de som önskar det.photo_00401

Nu funderar jag bara på ändamålsenliga och mysiga lokaler till samtliga event som är placerade i de centrala delarna av Umeå till vettiga priser.

Kan du hjälpa mig med tips som leder till att jag hittar tillfälliga lokaler för de olika delarna, ska jag förära dig med en överraskning! Skicka mejl till ewy@ewylindgrenhenningstedt.se2014-11-03 10.28.42

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *