ewys mobil 189Det händer då och då att klienter kommer i kontakt med tidigare liv, under frigörande andning, en eller flera sessioner. Detta kan ge upphov till ytterligare funderingar. Kan tidigare liv (inkarnationer) påverka våra nuvarande liv?  Det finns de som hävdar det och jag anar att det vi kallar kollektivt medvetande kanske har sin grund i det.  Mina egna erfarenheter är att jag lagt märke till att jag bär med mig kunskaper som jag omöjligt tillförskaffat mig i detta liv. När jag studerade på Universitet benämndes detta med tacit knowledge , men händelser har gjort att jag själv tror på tidigare liv och att vi lever flera inkarnationer. Det är nog inte så enkelt som vetenskap vill förklara.

Jag kan numera, efter genomgången utbildning, även erbjuda Regressionsterapi, för den som vill gå vidare och utforska den sidan av sig själv. DSC00787

Regressionsterapi är ett avspänt sätt att möta tidigare liv …tillsammans med en regressionsterapeut gör du resan bakåt och får hjälp under denna/dessa att möta obehagliga intryck och känslor, som fortfarande begränsar dig i form av fobier eller andra begränsningar.

….kanske finns händelser från tidigare liv som påverkar de dig fortfarande….

I en lugn avkopplande miljö genomförs sessionen med utewy färgglad jacka - Kopiarymme för uppföljande samtal.

Du bokar tid genom att kontakta mig via mejl: ewy@ewylindgrenhenningstedt.se eller mobil 070-3644395, så hör jag av mig så snart jag kan!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *