På gång

sanaugustin När jag var 5 - 6 år berättade jag mina minnen, de vuxna sa att jag.... Under våren kommer jag att ha prova och informationskvällar om Frigörande Andning, Medveten Andning, Tibetansk yoga och Tidigare liv. Är du intresserad och vill få en inbjudan anmäl dig på ewy@ewylindgrenhenningstedt.se med namn, mejl och telefonnummer. Planer finns på grupper, bara passande lokaler hittas. Regressionsterapeut och Diplomerad andningspedagog, med 15 års erfarenhet. Ewy är verksam i Umeå men ger kurser i hela Sverige.... VÄLKOMMEN!  

Frigörande Andning

Frigörande andning är en andningsteknik, där du kan komma i kontakt med det som begränsar dig i vardagen, ge Dig möjlighet att växa och göra stora kliv i din utveckling...läs mera

Medveten Andning

I vår stressade värld är det viktigt att ta hand om sin andning, att prova denna andningsövning som kanske hjälper dig en bit på väg. Balans